MC CONSTRUCT

Mobilier de terasa

Rezultate sigure pentru proiectul tau !

LUXURY OUTDOOR LIVING !

  Intr-o curte aflata in spatele casei, pe balcon, sau terasa, iti poti permite luxul de a face orice doresti. In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie si de buget, poti amenaja spatii pentru relaxare si socializare.
  Special conceput pentru utilizarea in aer liber ,designul simplu si elegant confera o nota aparte care poate transforma gradina sau terasa intr-un element functional central.

Mobilier

Pe comanda

Alexandra

Setul Alexandra este ideal pentru orice tip de spatiu. Realizat din profile aluminiu sudate,vopsite in camp electrostatic , pernele pentru sezut si spatar sunt din burete de inalta densitate cu grosimea de 10 cm. Materialul textil este de calitate superioara, semi- impermeabil si rezistent UV.

Nicole

Bucurati-va de soare cu acest set de mobilier confortabil. Realizat din profile de aluminiu sudate, vopsite in camp electrostatic. Pernele sunt realizate din burete poliuretanic, material textil de calitate superioara, semi-impermeabil si rezistent UV. Un set de mobilier usor dar rezistent.

Julia

Inspirat din cele mai noi tendinte, setul Julia este realizat din profile aluminiu sudate, vopsite in camp electrostatic , pernele sunt din burete poliuretanic cu grosimea de 10 cm, materialul textil este de calitate superioara,semi- impermeabil si rezistent UV. Structura este construita din profile aluminiu 50×30 mm si este compus din 4 piese.

Cristina

Setul Cristina este ideal pentru orice tip de spatiu. Realizat din profile aluminiu sudate,vopsite in camp electrostatic , pernele pentru sezut sunt din burete de inalata densitate cu grosimea de 10 cm, iar pernele pentru spatar din burete de 5 cm, materialul textil este de calitate superioara, semi-impermeabil si rezistent UV.

Carlotta

Cu un concept elegant si modern ,setul Carlotta, permite o organizarea eficienta a spatiului .Realizat din profile de aluminiu sudate,vopsite in camp electrostatic , pernele sunt din burete de inalata densitate cu grosimea de 5 cm, materialul textil este de calitate superioara,impermeabil si rezistent UV.

Vika

Design placut, practic si util, setul pentru terasa VIKA este generos si ofera un grad de confort ridicat . Realizat din profile aluminiu sudate,vopsite in camp electrostatic , pernele pentru sezut sunt din burete de inalata densitate cu grosimea de 10 cm, iar pernele pentru spatar sunt umplute cu material ,,SUPER BALL,rezistent la spalat . Materialul textil este de calitate superioara,impermeabil si rezistent UV. Structura este construita din profile aluminiu 80x40x2mm si este compus din 4 piese

Alege-ti materialul !

Atentie! Desi acestea sunt poze reale ale produselor, pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit. Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site

MC Construct

Livram intotdeauna peste asteptari

Furnizam la cerere confectii si structuri metalice pentru diverse industrii . Fiecare proiect este unic pentru noi . 

Realizam structuri metalice pe comanda pentru constructii, industrie, rezidential etc.

0 mp

Proiecte finalizate

0 Tone

Capacitate productie

0 %

Satisfactie garantata

Sunteti interesat ?

Daca aveti un proiect in care doriti sa inserati sistemele noastre, ne puteti trimite o cerere de oferta. Un consultant tehnic va va contacta pentru a stabili toate detaliile.