MC CONSTRUCT

Pergola bioclimatica

Rezultate sigure pentru proiectul tau !

Lamele rotative

Posibilitatea de a alege intre lamele standard sau lamele prevazute cu iluminare LED-uri, finisajele disponibile fiind din întreaga gamă de culori RAL.

Iluminare LED

Posibilitatea de a alege intre lamele standard sau lamele prevazute cu iluminare cu LED-uri, finisajele disponibile fiind din întreaga gamă de culori RAL.

Inchideri sticla

Parţile laterale ale sistemului pot fi prevazute cu pereti mobili din sticla, pentru asigurarea unei protecţii suplimentare.

LUXURY OUTDOOR LIVING !

   Este un sistem integral din aluminiu, care realizeaza un acoperis etans la apa odata ce lamelele de umbrire sunt asezate pe pozitia ”inchis”. Apa pluviala este drenata de-a lungul unui jgheab ascuns si evacuata prin interiorul montantilor. Sistemul este extrem de rezistent la actiunea zapezii si va permite sa va bucurati de experienta in aer liber pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteorologice.
   Pergola bioclimatica este un produs ideal pentru utilizare in spatii exterioare si semi-exterioare in aplicatii rezidentiale, hoteliere, spatii comerciale sau alte diverse domenii.
 

MC Construct

Livram intotdeauna peste asteptari

Furnizam la cerere confectii si structuri metalice pentru diverse industrii . Fiecare proiect este unic pentru noi . 

Realizam structuri metalice pe comanda pentru constructii, industrie, rezidential etc.

0 mp

Proiecte finalizate

0 Tone

Capacitate productie

0 %

Satisfactie garantata

Paletar RAL - vopsea pulbere

Culoarea pentru pergola bioclimatica se poate alege in functie de preferinte.

Sunteti interesat ?

Daca aveti un proiect in care doriti sa inserati sistemele noastre, ne puteti trimite o cerere de oferta. Un consultant tehnic va va contacta pentru a stabili toate detaliile.